Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Συνδημότες και συνδημότισσες
Η προεκλογική αυλαία έκλεισε και αύριο 7 Νοέμβρη καλούμαστε στην κάλπη για να αναδείξουμε  τη Δημοτική αρχή στο νέο Δήμο Ζηρού. Είναι ώρα απόφασης και ευθύνης για τον κάθε πολίτη, η ψήφος σας θα κρίνει την πορεία μιας ευρύτερης περιοχής όχι μόνο για την επόμενη τετραετία αλλά και για τις επόμενες.
Φίλες και φίλοι
Κάνετε ένα ειλικρινή διάλογο με τους εαυτούς σας, σκεφτείτε πώς βιώσατε συμπεριφορές και έργα της διοίκησης του Δήμου Φιλιππιάδας, Θεσπρωτικού, Ανωγείου και της κοινότητας Κρανιάς στην τετραετία που πέρασε. Τι σας είχαν υποσχεθεί και τι έπραξαν, πώς λειτούργησαν τα δημοτικά συμβούλια, ποιοι ήταν οι άνθρωποι που έπαιρναν για σας τις αποφάσεις που αφορούσαν τα ατομικά και τα τοπικά σας προβλήματα.
Τα άτομα που ψηφίσατε την τετραετία που μας πέρασε σε κρίσιμα θέματα λειτούργησαν προς όφελος του δήμου σας ή λειτούργησαν για την εξυπηρέτηση προσωπικών και συντεχνιακών συμφερόντων; Τα άτομα που ψηφίσατε την προηγούμενη τετραετία  αποδείχτηκαν επαρκή για το αξίωμα που τους αναθέσατε; Λειτούργησαν συλλογικά για την ανάπτυξη και την προστασία του δημόσιου χώρου και του φυσικού περιβάλλοντος;
 Οι συνδυασμοί που αύριο διεκδικούν την ψήφο σου είναι συγκροτημένοι από πρόσωπα που χρόνια τώρα μπαινοβγαίνουν στα δημοτικά συμβούλια, είναι ένα φθαρμένο παλιό υλικό και σε κάποιες περιπτώσεις είναι νέο υλικό με παλιές ιδέες. Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν μην τους δώσεις άλλη ευκαιρία να κρατηθούν στη δημοτική εξουσία. Μη τους δώσεις άλλη ευκαιρία να βολέψουν προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα.
Συνδημότες και συνδημότισσες
Ο νέος Δήμος Ζηρού δεν είναι πια ο μικρός Δήμος που κάποιοι εκ του προχείρου κουτσά – στραβά διαχειριζόταν απλώς τα τρέχοντα προβλήματα, απαιτείται οργάνωση, σχεδιασμός και υλοποίηση των αποφάσεων.
Ο συνδυασμός μας αποτελείται από δημότες με καθαρή προσωπική και επαγγελματική διαδρομή, έχουν γνώσεις, απόψεις και ικανότητα να διοικήσουν το νέο Δήμο Ζηρού, δεν θα είναι βουβοί στα δημοτικά συμβούλια και δεν θα σηκώνουν τα χέρια τους μόνο για να ψηφίζουν.
Την Κυριακή 7 Νοέμβρη πάρε την απόφαση για μια δημιουργική πορεία στο τόπο σου, αρκετά κάποιους τους έχεις ψηφίσεις από υποχρέωση ή από πειθαναγκασμό.
Ψήφισε για τη νέα γενιά
Ψήφισε ως πολίτης με την ακεραιότητα και την  πολιτική σου διαίσθηση.
Ψήφισε άτομα που έχουν διάθεση και δυνάμεις να προσφέρουν στο τόπο τους.
Ο συνδυασμός μας είναι μια ομοιογενής μεγάλη ομάδα από έντιμους και ικανούς πολίτες.
Εγώ, και οι υποψήφιοι σύμβουλοι μου σας καλούμε να ψηφίσετε το συνδυασμό μας για να σπάσει επιτέλους  ο κύκλος των χαμένων τετραετιών, για να ανοίξει μια νέα δημιουργική πορεία στο Δήμο Ζηρού.

 Κώστας Βογιατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου